miercuri, 7 mai 2014

Ce ai crede dacă ţi-ar apărea la uşă un copil cu frunze în şosete ?

Jennifer Garner a spus într-un interviu pentru Oprah.com că lucrul cel mai uşor de uitat e să punem binele în faţă când vine vorba de alţi oameni. “Ne înşelăm atât de mult în privinţa altor oameni în mare parte din timp. E foarte uşor să presupui ceva negativ despre cineva, dacă persoana e puţin reţinută prima dată când o cunoşti sau să citeşti greşit mesajul dintr-un email. Aşa că eu încerc mereu să ţin minte să presupun lucruri pozitive despre oameni“, a spus soţia lui Ben Affleck. În “The Off Life of Timothy Green”, ea şi Joel Edgerton, soţul ei de pe ecran, nu doar că presupun lucruri pozitive, dar chiar par puţin cam naivi datorită ospitalităţii lor lipsite de interogări atunci când la uşă le apare un băieţel mânjit de noroi şi cu frunze în şosete.
În SUA filmul “The Odd Life of Timothy Green” s-a lansat din 15 august, iar în România îl aşteptăm pe marile ecrane din 30 noiembrie. În primul week-end în box office-ul american, fantastica poveste de familie a avut încasări de aproape 11 milioane de dolari.
Disney a realizat o poveste magică despre împlinirea celei mai mari dorinţe pe care o au doi oameni frumoşi care se iubesc şi vor să îşi împartă dragostea cu un copil.
O nuvelă fantastică scrisă de Ahmet Zappa a fost prelucrată în scenariu şi e regizată de Peter Hedges, nominalizat la Oscar în 2002 pentru scenariul filmului „About a Boy”. Hedges („Dan in Real Life”, „What’s Eating Gilbert Grape?”) vrea să inspire familiile de pretutindeni să creadă în împlinirea viselor.
Cindy (Jennifer Garner) şi Jim Green (Joel  Edgerton) sunt un cuplu căsătorit, cât se poate de îndrăgostit. Cei doi sunt fericiţi că se au unul pe celălalt, dar ar vrea să întemeieze cu adevărat o familie şi sunt foarte entuziasmaţi de ideea de a avea un copil. Din păcate, Cindy nu reuşeşte să rămână însărcinată în mod natural, iar doctorul lor le spune celor doi Green că au fost deja epuizate toate posibilităţile medicale de a-i ajuta să conceapă un copil.



Disperaţi şi dizamăgiţi, cei doi soţi strâng într-o cutie toate visele lor despre a avea un copil şi îngroapă cutia în curtea casei lor. Nu la mult timp după aceea, într-o noapte furtunoasă, la uşa familiei Green sună un băieţel. Cindy şi Jim sunt luaţi pe nepregătite în faţa celui mai mare dar pe care şi l-au dorit de la viaţă şi vor învăţa în curând că Timothy Green (CJ Adams) nu e ceea ce pare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu